NAMJE

Monday to Friday: 9-20
Saturday to Sunday: closed

  • No products in the cart.
  /  legitim postorder brudfГ¶retag   /  Genmale pa en not: Hur kan man ses en ny karlek sa kvickt?

Genmale pa en not: Hur kan man ses en ny karlek sa kvickt?

Genmale pa en not: Hur kan man ses en ny karlek sa kvickt?

Hej all fina! Hoppas ni har firat in det nya aret gallande basta satt! Personligen har jag varit i fjallstugor med radioskugga sa det blev en valbehovlig internetpaus. Innan sjalv visar er bilder fran mina fjallaventyr sa tankte sjalv replikera pa en not jag fick som lyder sa arme:

“Jag tycker samt det ar lysande fager att lasa om foralskelser och karlek! Men sjalv inneha dock alltid undrat hur det gar till nar man traffar nya partners sa kvickt efter ett uppbrott, alldenstund sjalv sjalv aldrig sant har lyckats med det. Brukar vanligtvis ga cirka och vara ledsen och upprord ett valdigt bra tag. Formoda att vissa blott inneha tur helt enkelt!”

Vet du? sjalv har aven alltid undrat over det arme… inneha gatt runt med hjartesorg atskilliga ganger och inte forstatt mej gallande folk som kan ga fran en karlek till en annan. Det tar ju epok att gegga! Det tar tid att finn ater till sig personligen! Epok att vaga forlita kungen nagot upprepa… Och jag inneha alltid tankt att det ar sa relevant att plocka den dar tiden efter en relation. Men av och till blir det inte precis som en tankt sig, emellanat blir det inte efter ens udda regelbok.

Darmed ej sagt att det var flyktig

Jag kan ju inte knysta forut alla, men i mitt fall sa hade jag bearbetat uppsyn forra relation himla lange. Den hade varit mycket svar under en lang tid och inom undertecknad hade jag gjort slut flera ganger om, men stadse hittat en skal till Tyska singlar att ej foreta det kungen sann. Hittat orsaker till att kampa en aning till, ge det nagra chanser till. Att skada nagon ar det svaraste som finns, att bli allen ar tufft, sarskilt nar det aven fortsattningsvis finns foremal som ar fina med relationen. I min senaste relation var jag ynkrygg, vilket gjorde att jag drog ut gallande det himla lange. Men detta gjorde att sjalv varje hejdlost klar med relationen nar den bra tog slut.

Tiden enar man blir sin udda igen

Nar jag tankte ovan varat uppbrott sa tankte sjalv att jag skulle besta singel lange, som sjalv alltid tanker ar det basta nar man gor slut. Men den arme gangen blev det inte som sjalv tankte. Pro sjalv gick pa en fest. Borjade samspraka med en person och helt plotsligt varje det som ifall allt foll pa position. Det kandes som ifall sjalv hade kant honom laka karna liv, som att han varje svaret kungen all fragor sjalv stallt mig i genom aren. Och det fanns inte nagon nodbroms att dra i. Jag hade blivit helt och hallet head over heels dodsforalskad bred forsta ogonkastet, och all stadgar man bor anordna sig till varenda som bortblasta.

Jag madde hejdlost illa ovan att det gick sa flinkt med avsikt kungen att sjalv sarade an djupare pa det sattet. Sa i en fullkomlighet varld hade det varit bra med lite epok emellan, men det enda man inte kan ordna kvar ar kanslor. Man sarar, och man blir ledsen, sa obarmhartigt ar livet stundtals. Min storsta trost ar att sjalv antaga att det finns nagon mening, och att sjalv antaga att det blir bra forut alla i slutandan. Av och till tar det epok och ensamhetskanslan ar overvaldigande. Stundtals gar det flinkt, och nog gor det vark pro nagon annan enar. Sa jag vet inte om det handlar ifall svang, om man traffar nagon valdigt fort, det handlar tillrackligt ifall vart man ar i livet. I karna fall var sjalv hejdlost redo (aven ifall det utat sett sag annorlunda ut). Vi lever vara leva forut forsta gangen (vad jag vet) och vi lar sa lange vi lever. Nar det kommer till karlek ar det omojligt att aldrig gora fadas, att alltid vara allihopa till lags, aven ifall man beredvilligt onskar sa. Det enda vi egentligen kan lyssna kungen nar det kommer till kanslor ar oss sjalva. Pa nagot forstandig tror jag det blir bra enar, dessutom om vagen dit kan ta en hel fraktion omvagar.